245 header

Information från Styrelsen

Publicerad 2019-04-22 10:23
Lite info om vad som händer i klubben och vad styrelsen jobbar med för tillfället.

Hej alla Sävenvänner.

Här kommer ett meddelande från styrelsen i Sävens BK. Vi vill på detta sätt ge ut lite information vad som vi i styrelsen jobbar med och vad som är på gång.

Först en liten resumé från årsmötet. Årsmötet gick bra på nästan alla punkter, men det fattas personer på några viktiga poster och det är suppleanter till styrelsen och en person till valberedningen. Göran Andersson och Anton Hägg är idag med i valberedningen, så om någon som läser detta och är intresserad av att ingå i valberedningen så hör av er till Ingemar Langdell, valberedningen är en viktig del av vår klubb. Det blev även en liten diskussion om våra medlemsavgifter och det kommer bli en liten justering framöver. Till sist var vår nya fotbollstränare Per Krantz och informerade om seniorlaget i fotboll 2019.

Styrelsen hade sitt första möte efter årsmötet den 5 mars och det fanns en del punkter att gå igenom. Först undrar ni kanske vilka som ingår i styrelsen så här kommer vi; Ordförande Ingemar Langdell, vice ordförande Martin Wollhag, kassör Frank Tholsgård, sekreterare Rasmus Langdell och övriga ledamöter Josephine Gustavsson och Lina Karlsson. Våra sektioner kallas också till styrelsemötena och de är senior fotboll, senior innebandy, plankommittén och ungdomssektionen som har hand om ungdomsverksamheten i både fotboll och innebandy. Det behöver inte vara samma person som kommer från de olika sektionerna på våra möten, men det är väldigt viktigt att någon kommer för att föra information dels till styrelsemötet och även från mötet till sektionerna.

Här kommer lite sektions-information från mötet:

Senior fotboll: Ny kontaktperson Joakim Lidevi och U-lag anmält till seriespel.

Senior innebandy: Information från innebandyträff med Vibf på Estrad Arena Alingsås.

Ungdomssektion: Förslag att engagera Pär Krantz i en träningsdag fotboll och ta fram förslag på aktivitet för barnen i samband med A-lagets matcher på Sävevallen.

Plankommittén: Ny kontaktperson Göran Andersson och han informerade om våra gräsklippare.

Sponsorkommittén: Berättade lite om sponsorer till Säven/Hol bladet.

Sen berätta Frank lite om ekonomin i klubben. Det är fortfarande inte bra, men det ser ljusare ut än på länge. Frank berättade även lite från den " Hemliga Resa " som vi har varje år som första vinst i vår kalender.

Till sist några övriga frågor som vi pratade om:

Byahallens årsmöte 13 mars.

Träff med våra hedersmedlemmar på Kullingshemmet Vårgårda 15 mars 2019.

Intresseanmälan att hjälpa till i samband med Gothia Cup Alingsås.

Försöka få fler medlemmar till klubben.

Vår tipspromenad är 17 juli 2019.

Kalla vår nya krisgrupp till vårt nästa styrelsemöte.

Hols IF bjuder oss i Sävens styrelse på en klubbträff på Mathias rum och kök i Vårgårda 29 mars.

Som ni ser och förstår så händer det en hel del i vår klubb hela tiden och det är ju så det skall vara. Men glöm inte att det är Vi alla som är Sävens BK. Hjälper alla till med något i klubben så blir det lättjobbat för oss alla och roligt att göra en insats. Hör gärna av er till styrelsen vid frågor och funderingar.

Så nu ser vi fram mot fotboll 2019 för våra ungdomslag och seniorlag.

Sävens Styrelse genom ordförande Ingemar Langdell april 2019

Md sparbanken alings s
Md rydlers bygg
Md gabrielssons i ljurh lla
Md v rg rdabuss
Md gb glace
Md bil   traktor i v rg rda
Md v rg rda bost der
Md fredriks maleri
Md gj
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub