245 header

Information från Styrelsen

Publicerad 2018-06-14 21:31
Lite info om vad som händer i klubben och vad styrelsen jobbar med för tillfället.

Hej alla Sävenvänner

Här kommer lite information från styrelsen i Sävens BK.

Som ni kanske vet så är vi bara fyra ordinarie medlemmar i styrelsen, Ingemar ordf. Frank kassör, Rasmus sekreterare och Josephine ledamot. Det är en hel del för oss att arbeta med så att klubben kan leva vidare. Som tur är så har vi bra hjälp av medlemmar i de olika sektionerna och av Christer Björnsson (ekonomi).

Först vill vi tacka alla er som fixade mopperacet även detta år. Ni gör ett fantastiskt jobb och drar in en rejäl slant till kassan. Vår kassör blir glad då!

Här kommer några saker som vi vill berätta om.

Vi hade en Sisu-kväll på Mathias rum och kök 18:e april. Vi var 25st på denna träff. Kvällen var lyckad och ett av huvudmålen med denna träff var att vi ledare i Sävens BK skulle få träffas för att knyta kontakter mellan våra olika sektioner. Malin vår nya vän på Sisu var kvällens chef. Mer info från kvällen kommer separat på hemsidan.

Vi har även jobbat med skötsel av Sävevallen 2018. Den 25 mars bjöd vi in till en medhjälparkväll i klubbhuset. Till den träffen kom det 3st förutom plankommittén. Då det bara kom tre stycken som ville hjälpa till 2018 så var vi tvungna att tänka nytt. Vi begärde in offerter på robotgräsklippare och kontaktade arbetsförmedlingen om att få en så kallad "Extra tjänst"-hjälp på Sävevallen. Den arbetsformen var något som Affe Hedlund tipsade om. Vi träffade arbetsförmedlingen 15:e maj men till slut visade det sig att vi inte kunde få den hjälpen i år. Då kontaktade vi Robert vår förra vaktmästare om han var intresserad att börja hos oss igen. Så nu är Robert tillbaka och det känns riktigt bra. Robert jobbar halvtid (08.30-12.30 måndag till fredag) till sista september. Robert vill gärna träffa oss i Sävens BK, så åk till Sävevallen för att ta en fika med honom eller bara snacka lite om Säven.

Nu till den stora saken. Vi har nu två Husqvarna robotgräsklippare på Sävevallen. De klipper A-plan dag som natt och A- plan har nog aldrig varit så fin som den är nu. Hedéns har levererat robotarna och Elservice Rydsmo har hjälpt till med el till ladd-stationerna. Ansvariga för robotarna är plankommittén (Göran A Janne W Sten H) och vaktmästaren. De är nu robot-experter så har ni frågor eller bara vill kolla dessa små under kontakta någon av dessa.

Som ni förstår så kostar dem en hel del, men vi kände ändå att det var rätt väg att gå och nu när A-plan är så snygg efter bara någon vecka så tror vi ännu mer på detta. Vi har fått en del sponsor pengar. 10000 kr från Byahallens alliansen som exempel. Josephine och Christer bearbetar kommunen (Hampus Haga) för att få ett rejält bidrag därifrån. Vi har skrivit det förut men vill man hjälpa till med pengar så kontakta Frank 0706640250 eller Swisha 1231326701 märk robot. TACK ni som vill Hjälpa till.

Till sist! Någon undrar kanske hur det går med GDPR (nya dataskyddsförordningen) som gäller även för Sävens BK. Jodå, vi jobbar med detta, men det kommer att ta tid innan allt är på plats. Martin Wollhag är ansvarig från Sävens sida. så är det något ni undrar över om detta så kontakta honom på mobilnummer 0702954920.

Nu har ni fått en inblick i vårt arbete och var inte rädda för att fråga oss eller komma med synpunkter om klubben. Hoppas att vi träffas på någon match framöver eller på tipspromenaden som vi arrangerar tisdagen 7:e augusti på Sävevallen.

Sävens Styrelse genom ordf. Ingemar Langdell

Md sparbanken alings s
Md rydlers bygg
Md gabrielssons i ljurh lla
Md v rg rdabuss
Md gb glace
Md bil   traktor i v rg rda
Md v rg rda bost der
Md fredriks maleri
Md gj
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub