Debut i seriesammanhang för p11 laget!

Publicerad 2016-10-23 16:05
Vi tog bilarna till Borås för att möta IBK Elfhög och Fristad Goif denna premiärsamling för vårt nystartade lag med både tjejer och killar i.

Sävens innebandybarn i fullt fokus medans kamraterna kämpar på planen.

Match 1 gick mot Elfhög som redan hunnit med att tidigare på dagen vinna sin första match med ett gäng mål. Det blev en lärorik match då vi fick stryk med 10-0 men det som inte dödar en brukar härda sägs det. En genomgång efter matchen och fullt fokus på att göra ett hårdare jobb mot Fristad i match 2.

Matchen börjar på bästa sätt när vi lyckas få en långboll som snabbe Ibrahim får tag i och sätter sitt friläge till 1-0 och gör Sävens fösta mål någonsin. Det står sig till paus (matchtid 2x15 min). Fristad kvitterar till 1-1 innan vi återigen kan göra mål genom Ibrahim. Fristad kvitterar till 2-2 på ett bra skott vid stolpen som duktige Linus i målet inte hann med på. Dock gör vi 3-2 på ett skott från kanten från Ibrahim som rullar in och kort därefter kontrar Hampus in 4-2. Vi krigar sedan sista 7 minuterna bra i försvaret och Linus får briljera i målet och hans fina utkast ger oss lite andrum när pressen är som värst. En fantastiskt laginsats där alla kämpar och sliter för varandra och som jag tidigare sagt till barnen så kan ofta ett LAG som kämpar ihop uträtta stora saker som vi gjorde idag. Mer träning behövs men idag så njuter vi alla av framgången att ha tagit vår första seger, att vinna är inte det viktigaste utan att utvecklas och ha skoj men det var riktigt skoj att få vinna det ska allt erkännas.