245 header

Information från Styrelsen

Publicerad 2020-09-13 13:14
Lite info om vad som händer i klubben och vad styrelsen jobbar med för tillfället.

Hej alla Sävenvänner.

Vi i styrelsen träffas en gång i månaden, oftast i vår klubbstuga. Många av de punkter som avhandlas återkommer år efter år, exempel på dessa är vårstädning, ekonomi, information om olika kurser, Säven/Hol-bladet osv. Vi får också upp nya frågor som vi behöver ta ställning till, då vi får besluta om vi ska genomföra, avvakta eller säga nej helt enkelt.

Vi har en fast föredragningslista med olika huvudpunkter, dessa är rapporter från våra sektioner inom ungdom, fotboll, plankommitté och sponsor. Sen i våras har vi också lagt till en egen punkt för corona, vi diskuterar hur vi följer de föreskrifter vi får och hur vi jobbar med det inom klubben.

Några saker vi har fixat på vår anläggning i vår och sommar är service av vår framfartsväg, tagit bort mossa på taket och behandlat det med medel mot mossa, målat om gaveln ner mot B-planen och andra delar av klubbhuset som behövdes fräschas upp, bytt ut dåliga brädor på fasaden och bytt ut ca.10 tegelpannor på taket.

Vad som händer nu är:

  • -Renovering av toaletten under trappan.
  • -Vi jobbar med att få ner vår elkonsumtion, vi tittar på att sätta upp värmeväxlare på klubbhuset och solceller på verkstaden.
  • -I höst ligger ett stort fokus på att ha vårt vildsvinsstängsel i bra skick, det har vår vaktmästare Sten ansvar för.

Vår ekonomi ser mycket bättre ut än på länge, det beror i huvudsak på två saker. Det första är att vi inte hade någon anställd vaktmästare i våras, eftersom det inte var några matcher på Sävevallen så skötte plankommittén all övrig klippning som inte robotarna tog hand om. Det andra är att våra sponsorer fortsatte att stötta oss trots corona-epidemin. Där gjorde vår sponsorkommitté ett fantastiskt jobb!

Om någon har frågor ang. vår ekonomi så var inte rädd att kontakta vår kassör Frank Tholsgård, han har koll på nästan allt.

Så ser det ut i klubben just nu, tveka inte att höra av er till oss i styrelsen om ni har ytterligare frågor.

Styrelsen i Sävens BK 2020-09-13

Genom ordförande Ingemar Langdell

Md gb glace
Md sparbanken alings s
Md rydlers bygg
Md bil   traktor i v rg rda
Md gabrielssons i ljurh lla
Md v rg rdabuss
Md v rg rda bost der
Md fredriks maleri
Md mmvvs
MM VVS
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub